Υλικά

800 γρ. ψαρονέφρι (2 τεμάχια)
200 γρ. λιαστές τομάτες
200 γρ. Μετσοβόνε σε φέτες
6-8 φύλλα βασιλικού
200 γρ. Flora με βούτυρο σε αλουμινόφυλλο

 

Εκτέλεση

1. Ζητάμε από τον χασάπη να μας ανοίξει το ψαρονέφρι. Το τοποθετούμε στον πάγκο εργασίας και αλατοπιπερώνουμε. Έχοντας την πιο κοντή πλευρά στο μέρος μας, ξεκινάμε να απλώνουμε σειρές από τομάτα και τυρί, καλύπτοντας με τα φύλλα βασιλικού. Ρολάρουμε και κλείνουμε το ψαρονέφρι.
2. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, βάζουμε το  Flora με βούτυρο σε αλουμινόφυλλο και τοποθετήστε σε δυνατή φωτιά. Μόλις ζεσταθεί αρκετά, τοποθετούμε τα ψαρονέφρια με το κλείσιμο προς τα κάτω για να μην ανοίξουν και θωρακίζουμε από όλες τις πλευρές.
3. Μεταφέρουμε τα ρολά σε προθερμασμένο φούρνο και ψήνουμε για ακόμη 15 λεπτά στους 180°C. Προσθέτουμε λίγο νερό ή λευκό κρασί στο ταψί.
4. Σερβίρουμε με τη σάλτσα που έχει μείνει στο ταψάκι.

 

Video Συνταγής

ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑΣ ΥΛΙΚΩΝ TIMER ΣΥΝΤΑΓΩΝ

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Συνοδέψτε με πουρέ κόκκινης γλυκοπατάτας, με πατάτες που έχετε ψήσει στο φούρνο και προσθέσει Flora Soft με extra βούτυρο