Υλικά

  • 6 μεσαία παντζάρια μόνο τους βολβούς
  • 3 πατάτες
  • 100 γρ. καρύδι τριμμένο
  • 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
  • 50-80 γρ. Flora με βούτυρο σε αλουμινόφυλλο λιωμένο
  • Αλάτι - πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Πλένουμε πολύ καλά τα παντζάρια και τις πατάτες και τα βράζουμε σε κατσαρόλα με μπόλικο αλατισμένο νερό.
  2. Τα στραγγίζουμε και μόλις κρυώσουν λίγο, λιώνουμε τα παντζάρια στο μπλέντερ και τις πατάτες στον μύλο των λαχανικών. Τα αναμειγνύουμε σε βαθύ μπολ και προσθέτουμε το Flora με βούτυρο σε αλουμινόφυλλο λιωμένο, τα καρύδια, το σκόρδο και το αλατοπίπερο. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.




ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑΣ ΥΛΙΚΩΝ TIMER ΣΥΝΤΑΓΩΝ

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

-Για μεγαλύτερη ευκολία και νοστιμιά, μπορείτε να ψήσετε τα παντζάρια και τις πατάτες στον φούρνο με τη φλούδα τους, τυλιγμένα σε αλουμινόχαρτο

Σχετικές Συνταγές