Υλικά

1 μπριζόλα πάχους 2 εκ. (χωρίς οστό)

2 κουτ. σούπας Flora soft με extra βούτυρο

1 σκελίδα σκόρδο, πολτοποιημένη

1 κλωναράκι θυμάρι

1 κλωναράκι δενδρολίβανο

Ανθός αλατιού

Πιπέρι

 

Εκτέλεση

  1. Ταμπονάρουμε τη μπριζόλα με χαρτί κουζίνας ώστε να φύγει η πολλή υγρασία. Αλατοπιπερώνουμε. 
  2. Βάζουμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και αλείφουμε με ελάχιστο Flora soft με extra βούτυρο. Μόλις κάψει, τοποθετούμε τη μπριζόλα και ψήνουμε για 4 λεπτά.
  3. Γυρίζουμε τη μπριζόλα από την άλλη πλευρά και προσθέτουμε στο τηγάνι το Flora soft με extra βούτυρο, το σκόρδο και τα μυρωδικά.
  4. Ψήνουμε για ακόμη 2 λεπτά, περιχύνοντας τη μπριζόλα με Flora soft με extra βούτυρο.

Video Συνταγής

ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑΣ ΥΛΙΚΩΝ TIMER ΣΥΝΤΑΓΩΝ

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Μπορείτε να συνοδεύσετε τη μπριζόλα σας με πουρέ πατάτας.