Υλικά

4 πατάτες για φούρνο, βρασμένες σε αλατισμένο νερό

4 κουτ. σούπας Flora soft με extra βούτυρο

4 κουτ. σούπας παρμεζάνα, τριμμένη

4 κουτ. σούπας τυρί κρέμα

4 φέτες ζαμπόν ψιλοκομμένο

1 σκελίδα σκόρδο, πολτοποιημένη

2 κουτ. σούπας σχοινόπρασο, ψιλοκομμένο

Αλάτι

Πιπέρι

 

Εκτέλεση

  1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους  200°C.
  2. Σε ένα κατσαρολάκι λιώνουμε το Flora soft με extra βούτυρο και προσθέτουμε το σκόρδο, να βγάλει το άρωμά του.
  3. Αναμειγνύουμε το τυρί κρέμα, το ζαμπόν και λίγο αλάτι.
  4. Χαράσσουμε τις πατάτες, μέχρι πριν τη βάση τους, ώστε να μη χωριστούν.
  5. Τοποθετούμε τις πατάτες σε ένα ταψί, αλατοπιπερώνουμε και γεμίζουμε τις εγκοπές με το μείγμα τυριού.
  6. Περιχύνουμε με το Flora soft με extra βούτυρο και το σκόρδο και ψήνουμε για 20 λεπτά περίπου.

Video Συνταγής

ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑΣ ΥΛΙΚΩΝ TIMER ΣΥΝΤΑΓΩΝ

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ