Υλικά

250 γρ. spaghetti

2 κουτ. σούπας Flora soft με βούτυρο

1 κονσέρβα τόνο σε ελαιόλαδο

½ φλιτζ. τσαγιού ντοματίνια

½ κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο

1 σκελίδα σκόρδο, πολτοποιημένο

1 κουτ. σούπας βασιλικός

¼ φλιτζ. τσαγιού κρασί

½ κουτ. γλυκού ζάχαρη

Αλάτι

Πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Βάζουμε το Flora soft με βούτυρο σε αντικολλητικό τηγάνι και το τοποθετούμε σε χαμηλή φωτιά.
  2. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκορδο με τη ζάχαρη και τα σοτάρουμε για 4-5 λεπτά. Δυναμώνουμε τη φωτιά, σε μέτρια ένταση, προσθέτουμε τα ντοματίνια και μαγειρεύουμε για 5 λεπτά ή έως ότου σκάσουν και μαλακώσουν.
  3. Σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και αποσύρουμε από τη φωτιά. Προσθέτουμε τον τόνο, στραγγισμένο από το λάδι, και ανακατεύουμε.
  4. Βράζουμε τα μακαρόνια spaghetti 1 λεπτό πριν το al dente, τα προσθέτουμε στη σάλτσα τόνου και μαγειρεύουμε ακόμη 1 λεπτό.
  5. Σερβίρουμε με φρέσκο βασιλικό.






ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑΣ ΥΛΙΚΩΝ TIMER ΣΥΝΤΑΓΩΝ

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Σχετικές Συνταγές