Υλικά

  • 150 γρ. κρέμα γάλακτος
  • 200 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
  • 20 γρ. μπράντι
  • 250 γρ. FLORA με βούτυρο σε αλουμινόφυλλο
  • 50 γρ. κακάο
  • 80 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 250 γρ μπισκότα γεμιστά σε διάφορες γεύσεις

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μπολ βάζουμε την κουβερτούρα σπασμένη σε κομμάτια.
  2. Σε ένα κατσαρολάκι, ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος μέχρι να κάψει και την  αδειάζουμε επάνω από την κουβερτούρα. Αφήνουμε 1-2’ να ζεσταθεί η σοκολάτα.
  3. Προσθέτουμε το κονιάκ και έπειτα ανακατεύουμε ώστε να έχουμε μια λεία γκανάζ.
  4. Με το μίξερ, χτυπάμε το Flora με βούτυρο σε αλουμινόφυλλο, που έχουμε αφήσει σε θερμοκρασία δωματίου, με τη ζάχαρη και το κακάο κοσκινισμένα.
  5. Προσθέτουμε τη γκανάζ σοκολάτας και αναμειγνύουμε.
  6. Προσθέτουμε τα μπισκότα ελαφρώς σπασμένα.
  7. Αδειάζουμε το μείγμα στη μέση ενός αντικολλητικού χαρτιού και ρολάρουμε (σαν καραμέλα).
  8. Τοποθετούμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες μέχρι να παγώσει.
  9. Για να σερβίρουμε, βγάζουμε το μωσαικό από το ψυγείο 10’ πριν και έπειτα κόβουμε σε φέτες

Video Συνταγής

ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑΣ ΥΛΙΚΩΝ TIMER ΣΥΝΤΑΓΩΝ

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ