Υλικά

  • 1 πακέτο πέννες
  • 350 γρ. φασολάκια πράσινα στρογγυλά
  • 10 τοματίνια τσέρι κομμένα σε τέταρτα
  • 1 τούφα φρέσκου βασιλικού
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 100 γρ. Flora Soft με βούτυρο
  • 150 γρ. τριμμένο τυρί Σαν Μιχάλη
  • Αλάτι-πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Βράζουμε τις πέννες με λίγο αλάτι και με μία κουταλιά σούπας Flora Soft με βούτυρο για 5-8 λεπτά από τη στιγμή που θα αρχίσει ο βρασμός τους, προσέχοντας να μη μαλακώσουν πολύ.
  2. Πλένουμε, καθαρίζουμε και στη συνέχεια κόβουμε στη μέση τα πράσινα φασολάκια και τα βράζουμε με ελάχιστο αλάτι.
  3. Σε ένα μέτριο σκεύος ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο και σοτάρουμε τα τοματίνια, το σκόρδο και τα βρασμένα φασολάκια, καρυκεύουμε με αλατοπίπερο και προσθέτουμε ½ ποτήρι του κρασιού νερό, από αυτό που βράσαμε τις πέννες, για να φτιάξουμε μια ελαφριά σάλτσα.
  4. Όταν η σάλτσα είναι έτοιμη, τη ρίχνουμε πάνω από τις στραγγισμένες πέννες και ανακατεύουμε ελαφρά όλα τα υλικά με το τριμμένο τυρί Σαν Μιχάλη.
ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑΣ ΥΛΙΚΩΝ TIMER ΣΥΝΤΑΓΩΝ

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ