Υλικά

  • 1 κοτόπουλο ολόκληρο κομμένο σε μέτρια κομμάτια
  • 200 γρ. Flora Soft με βούτυρο
  • 200 γρ. Pummaro Κλασικό Ψιλοκομμένο Τοματάκι
  • 2 Knorr «Σπιτικός» Ζωμός Κότας
  • 400 γρ. κριθαράκι χονδρό
  • 800 ml καυτό νερό
  • 1 κουτ. σούπας Pummaro πελτές τομάτας
  • 150 γρ. μυζήθρα ξερή τριμμένη
  • 2 ποτήρια κρύο νερό
  • Λίγο αλεύρι
  • Αλάτι - πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Σε μια λεκάνη ρίχνουμε το κριθαράκι και το μουσκεύουμε με 2 ποτήρια κρύο νερό για 15 λεπτά.
  2. Αλατοπιπερώνουμε τα κομμάτια του κοτόπουλου και τα αλευρώνουμε.
  3. Σε ένα σκεύος ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο και το αφήνουμε να θερμανθεί καλά.
  4. Σοτάρουμε καλά τα κομμάτια του κοτόπουλου, μέχρι να ροδίσουν από όλες τις πλευρές .
  5. Προσθέτουμε τους ζωμούς κοτόπουλου μαζί με το καυτό νερό, το ψιλοκομμένο τοματάκι, τον πελτέ και μαγειρεύουμε το κοτόπουλο για 20 λεπτά.
  6. Προσθέτουμε το κριθαράκι και συνεχίζουμε το μαγείρεμα έως ότου φουσκώσει.
  7. Σερβίρουμε το κοτόπουλο με το κριθαράκι μαζί με την τριμμένη ξερή μυζήθρα.
ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑΣ ΥΛΙΚΩΝ TIMER ΣΥΝΤΑΓΩΝ

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ