Υλικά

  • 1 πακέτο ζυμαρικά σε σχήμα «καμπανούλες»
  • 200 γρ. μπέικον ψιλοκομμένο
  • 300 γρ. μανιτάρια κομμένα σε φέτες
  • 2 πιπεριές Φλωρίνης ψιλοκομμένες σε ζάρια
  • 2 πιπεριές πράσινες ψιλοκομμένες σε ζάρια
  • ½ ποτηράκι κρασί λευκό
  • 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
  • 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
  • 500 γρ. κρέμα γάλακτος
  • 150 γρ. Flora Soft με βούτυρο
  • 100 γρ. πεκορίνο Αμφιλοχίας τριμμένο 
  • Αλάτι-πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Βράζουμε τα ζυμαρικά μας με λίγο αλάτι και μια κουταλιά σούπας Flora Soft με βούτυρο.
  2. Σε ένα φαρδύ σκεύος ρίχνουμε το υπόλοιπο Flora Soft με βούτυρο, το αφήνουμε να λιώσει και προσθέτουμε το μπέικον, αφήνοντας το να σοταριστεί καλά, να πάρει χρώμα και να βγάλει τα αρώματά του.
  3. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα λαχανικά μας και το σκόρδο, χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία και συνεχίζουμε να σοτάρουμε έως ότου μαλακώσουν τα λαχανικά μας. Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε να μειωθούν τα υγρά μέσα στο σκεύος μας.
  4. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και τη μισή ποσότητα από το τριμμένο πεκορίνο Αμφιλοχίας και αφήνουμε την κρέμα να δέσει με όλα τα υπόλοιπα υλικά.
  5. Βάζουμε τα ζυμαρικά μας σε βαθιά πιατέλα, περιχύνοντας τα με την σάλτσα, ανακατεύουμε όλα τα υλικά μας, πουδράρουμε με το υπόλοιπο πεκορίνο και σερβίρουμε.




ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑΣ ΥΛΙΚΩΝ TIMER ΣΥΝΤΑΓΩΝ

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Σχετικές Συνταγές