Υλικά

  • 5-8 πομοντόρια ή 3 μεγάλες ώριμες τομάτες ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες
  • 4 κουτ. σούπας Flora Soft με βούτυρο
  • Λίγο θυμάρι
  • 1 κουτ. γλυκού ζάχαρη κρυσταλλική
  • Αλάτι - πιπέρι
  • 6 αυγά μεγάλα

Εκτέλεση

  1. Ξεκινάμε τη συνταγή για Καγιανά, ρίχνοντας σε ένα μεγάλο τηγάνι τις ψιλοκομμένες τομάτες και σε χαμηλή θερμοκρασία τις μαγειρεύουμε έως ότου αρχίσουν τα υγρά τους να μειώνονται.
  2. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και το θυμάρι, καρυκεύουμε με αλατοπίπερο και συμπληρώνουμε με το Flora Soft με βούτυρο.
  3. Όταν η σάλτσα μας αρχίζει να δένει, σπάμε τα αυγά μέσα και τα αφήνουμε να μαγειρευτούν.
  4. Εάν θέλουμε τα ανακατεύουμε για να δέσει γρηγορότερα ο καγιανάς μας.
ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑΣ ΥΛΙΚΩΝ TIMER ΣΥΝΤΑΓΩΝ

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

-Για να ανανεώσετε την ατμόσφαιρα στο σπίτι σας, βάλτε λίγο ελληνικό καφέ σκόνη σε ζεστό μάτι της κουζίνας. Το υπέροχο άρωμά του θα πλημμυρίσει το χώρο και θα απομακρύνει δυσάρεστες μυρωδιές.