Υλικά

  • 8 μπάλες σερβιρίσματος Carte D’ Or Crème de Vanille
  • 150 γρ. μπισκότα
  • 60 γρ. Flora Soft με βούτυρο
  • 200 γρ. φράουλες
  • 200 γρ. τυρί ricotta
  • 8 μικρές μαρέγκες
  • 25 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 1 κουτ. γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
  • 90 ml μαρμελάδα φράουλα

Εκτέλεση

  1. Θρυμματίζουμε τα μπισκότα.
  2. Λιώνουμε το Flora Soft με βούτυρο σε ένα μπολάκι στο φούρνο μικροκυμάτων. Προσθέτουμε τα μπισκότα. Τοποθετούμε το μίγμα σε ένα ταψάκι διαμέτρου 20 εκατοστών και το αφήνουμε να κρυώσει.
  3. Σπάμε τις μαρέγκες.
  4. Τοποθετούμε σε ένα μπολ το Carte D’ Or Crème de Vanille, το τυρί ricotta, το εκχύλισμα βανίλιας, τις μαρέγκες και τις φράουλες και ανακατεύουμε. Απλώνουμε το μίγμα στο ταψάκι με τη βάση μπισκότου.
  5. Βάζουμε το ταψάκι στην κατάψυξη για 40 λεπτά.
  6. Αφαιρούμε το cheesecake από το ταψάκι, το κόβουμε σε μερίδες και σερβίρουμε σε πιάτα.
  7. Γαρνίρουμε με τη μαρμελάδα φράουλα και διακοσμούμε το πιάτο με φράουλες.
ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑΣ ΥΛΙΚΩΝ TIMER ΣΥΝΤΑΓΩΝ

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ