Υλικά

  • 1 φύλλο έτοιμο για τάρτα
  • 400 γρ. γκούντα και ρεγκάτο, τριμμένα
  • 400 γρ. έτοιμη μπεσαμέλ
  • Αλάτι - πιπέρι
  • Μοσχοκάρυδο τριμμένο
  • 1 κουνουπίδι σε φουντίτσες, ζεματισμένο για 5 λεπτά και σουρωμένο
  • 150 γρ.  Flora Soft με βούτυρο λιωμένο, για το άλειμμα του ταψιού

Εκτέλεση

  1. Ετοιμάζουμε το φύλλο της τάρτας, αλείφουμε το ταψί με Flora Soft με βούτυρο και με τα δάχτυλα απλώνουμε τη ζύμη του φύλλου και την πιέζουμε να προχωρήσει και στα πλάγια.
  2. Κατόπιν, απλώνουμε ελάχιστο τυράκι και Flora Soft με βούτυρο και τοποθετούμε το κουνουπίδι. Από πάνω απλώνουμε τη μπεσαμέλ, την οποία έχουμε ανακατέψει με τα τυριά, εκτός από λίγη ποσότητα τυριών που κρατάμε ξεχωριστά για να την πασπαλίσουμε από πάνω και να κάνει ρόδινη και μοσχομυριστή την κρούστα.
  3. Κατόπιν, ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C  για 5 λεπτά, μέχρι να χρυσοροδίσει η κρούστα.
ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑΣ ΥΛΙΚΩΝ TIMER ΣΥΝΤΑΓΩΝ

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

-Όταν μαγειρεύετε κουνουπίδι, για να αποφύγετε την άσχημη μυρωδιά βρέξτε ελαφρά το καπάκι της κατσαρόλας με λίγο ξύδι που θα έχετε βάλει σε βαμβάκι. Μπορείτε επίσης να βράσετε το κουνουπίδι με μια φλούδα λεμονιού.