Υλικά

  • 200 γρ. Flora Soft με βούτυρο
  • 200 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 70 γρ. κακάο
  • 350 γρ. ζάχαρη
  • 3 αυγά
  • 150 γρ. κουβερτούρα υγείας λιωμένη
  • 150 γρ. φουντούκι σπασμένο ή φυστίκι Αιγίνης

Εκτέλεση

 

Chef: Χρήστος Λάμπρου

 

  1. Βάζουμε σε μπολ τη λιωμένη κουβερτούρα μαζί με το Flora Soft με βούτυρο, προσθέτουμε τα αυγά, τη ζάχαρη και ανακατεύουμε με μία σπάτουλα. Κοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί με το κακάο, τα προσθέτουμε και αυτά στο μπολ και ανακατεύουμε καλά. Στο τέλος προσθέτουμε τους ξηρούς καρπούς. Με ένα κουτάλι κόβουμε μικρά κομμάτια ζύμης και τα τοποθετούμε σε λαμαρίνα στρωμένη με λαδόκολλα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160°C για 15-18 λεπτά.
ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑΣ ΥΛΙΚΩΝ TIMER ΣΥΝΤΑΓΩΝ

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

-Κλείστε τα μπισκότα σας σε βάζο με δύο κομματάκια (κύβους) ζάχαρη καθώς έτσι διατηρούνται τραγανά για πολύ καιρό.