Υλικά

  • 1 μπαγκέτα ψωμί
  • 2-3 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
  • 3-4 κουτ. σούπας Flora σε αλουμινόφυλλο
  • 10-12 λεπτές φέτες γραβιέρας πικάντικη
  • 5-6 τοματίνια
  • Θυμάρι φρέσκο
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι προαιρετικά

Εκτέλεση

  1. Αφήνουμε το Flora σε αλουμινόφυλλο σε θερμοκρασία δωματίου να μαλακώσει. Κόβουμε τη μπαγκέτα σε 10-12 φέτες και προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200°C.
  2. Ανακατεύουμε το λιωμένο σκόρδο με το μισό Flora σε αλουμινόφυλλο και το θυμάρι. Αλείφουμε τις φέτες του ψωμιού, από τη μια πλευρά με σκέτο Flora σε αλουμινόφυλλο και από την άλλη με το μίγμα σκόρδου.
  3. Βάζουμε τις φέτες του ψωμιού σε ταψάκι, τις σκεπάζουμε με τις φέτες γραβιέρας και πάνω τους τοποθετούμε τα τοματίνια κομμένα στη μέση (ή στα τέσσερα εάν είναι μεγάλα). Πασπαλίζουμε αν θέλουμε με επιπλέον ψιλοκομμένο θυμάρι και πιπέρι. Ψήνουμε τα ψωμάκια για 15 λεπτά περίπου, μέχρι να φρυγανιστούν ελαφρά και να λιώσει το τυρί.
  4. Σερβίρουμε τα σκορδόψωμα ζεστά, αμέσως μόλις τα βγάλουμε από τον φούρνο.
ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑΣ ΥΛΙΚΩΝ TIMER ΣΥΝΤΑΓΩΝ

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ