Υλικά

  • 4 χοιρινά σνίτσελ
  • 8 φέτες καπνιστό τυρί Μετσόβου
  • 8 φέτες προσούτο
  • 4 αυγά χτυπημένα
  • 500 γρ. φρυγανιά τριμμένη
  • 150 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 2 κουτ. γλυκού ψιλοκομμένο φασκόμηλο (φρέσκο ή ξερό)
  • 500 ml κρέμα γάλακτος 35%
  • 300 γρ. τριμμένο γκούντα
  • ½ ματσάκι ψιλοκομμένο μαϊντανό
  • 250 γρ. Flora Soft με βούτυρο
  • Αλάτι-πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Αλατοπιπερώνουμε τα σνίτσελ, τα καρυκεύουμε με το φασκόμηλο και τα  πουδράρουμε με το τριμμένο γκούντα. Τα αλευρώνουμε, τα περνάμε από το χτυπημένο αυγό και τα βουτάμε μέσα στην τριμμένη φρυγανιά και από τις δύο πλευρές.
  2. Σε ένα φαρδύ τηγάνι ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο, το θερμαίνουμε καλά και τηγανίζουμε τα σνίτσελ, μέχρι να ροδίσει η κρούστα τους.
  3. Τα βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί για λίγο και μετά σε ένα ταψάκι. Απλώνουμε πάνω τους τις φέτες από το προσούτο και στη συνέχεια το καπνιστό τυρί. Τα περιχύνουμε με κρεμά γάλακτος  και φουρνίζουμε σε δυνατό φούρνο στους 180°C έως ότου λιώσει το καπνιστό τυρί.
  4. Γαρνίρουμε με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και σερβίρουμε.
ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑΣ ΥΛΙΚΩΝ TIMER ΣΥΝΤΑΓΩΝ

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ