Υλικά

  • 8 αυγά χτυπημένα και περασμένα από λεπτή σήτα
  • 250 ml κρέμα γάλακτος 30% λιπαρά
  • 300 γρ. Flora Soft με βούτυρο
  • Αλάτι - πιπέρι
  • 4 φέτες ψωμί του τοστ, ελαφρά φρυγανισμένες

Εκτέλεση

  1. Ξεκινάμε τη συνταγή για Στραπατσάδα ρίχνοντας σε βαθύ σκεύος την κρέμα γάλακτος με το Flora Soft με βούτυρο και ζεσταίνουμε έως ότου λιώσει το Flora Soft με βούτυρο και ομογενοποιηθεί το μίγμα.
  2. Όταν το μίγμα πάρει μια καλή βράση, προσθέτουμε τα αυγά και το αλατοπίπερο και με μια σπάτουλα αρχίζουμε να «ξύνουμε» τον πάτο του σκεύους διαρκώς για να μη μας κολλήσει. 
  3. Σε μια πιατέλα, τοποθετούμε τις φρυγανισμένες φέτες του τοστ και μόλις το μίγμα σφίξει, το ρίχνουμε από πάνω.  

 

ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑΣ ΥΛΙΚΩΝ TIMER ΣΥΝΤΑΓΩΝ

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ