Υλικά

  • 800 γρ. χοιρινό φιλέτο ψαρονέφρι κομμένο σε κύβους
  • 5 κουτ. σούπας Flora Soft με βούτυρο
  • ½ κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
  • 1 Knorr «Σπιτικός» Ζωμός βοδινού
  • 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
  • ½ πιπεριά πράσινη και ½ κόκκινη ψιλοκομμένες
  • ½ κουτ. σούπας φρεσκοτριμμένο τζίντζερ
  • 3 κουτ. σούπας φρεσκοτριμμένο καρότο
  • 400 ml γάλα καρύδας
  • 2 κουτ. σούπας κάρυ τριμμένο
  • ½ κουτ. γλυκού γλυκιά πάπρικα
  • Λίγο αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 μήλο πράσινο ψιλοκομμένο με τη φλούδα του
  • 4 φέτες ανανά ψιλοκομμένες
  • Αλάτι-πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε τα κομμάτια του χοιρινού και όλα τα μπαχαρικά και τα αφήνουμε να μαριναριστούν για 30 λεπτά.
  2. Στη συνέχεια ρίχνουμε όλη την ποσότητα του Flora Soft με βούτυρο σε ένα βαθύ σκεύος και το αφήνουμε να θερμανθεί καλά.
  3. Αλευρώνουμε το μαριναρισμένο χοιρινό και το σοτάρουμε.
  4. Προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα λαχανικά και φρούτα και τα μαγειρεύουμε όλα μαζί έως ότου μαλακώσουν και μαραθούν τα λαχανικά και τα φρούτα.
  5. Προσθέτουμε τον Knorr «Σπιτικός» Ζωμός βοδινού και συμπληρώνουμε με το γάλα καρύδας.
  6. Συνεχίζουμε το μαγείρεμα έως ότου χυλώσει η σάλτσα.
  7. Σερβίρουμε με ρύζι ή με ζυμαρικά της αρεσκείας μας.
ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑΣ ΥΛΙΚΩΝ TIMER ΣΥΝΤΑΓΩΝ

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ