Υλικά

  • 4 φιλετάκια πέρκας
  • 5 κουτ. σούπας Flora Soft με βούτυρο
  • ½ λεμόνι 
  • 3 κουτ. σούπας χυμός λεμονιού
  • 1 κουτ. σούπας ψιλοκομμένος άνηθος
  • 500 γρ. ανάμικτα λαχανικά (πατάτα, καρότο, φασολάκια, ξερό κρεμμυδάκι, καλαμπόκι και αρακάς) κομμένα σε ζάρια
  • 3 κουτ. σούπας ζάχαρη
  • ½ κουτ. γλυκού εστραγκόν
  • Αλάτι-πιπέρι
  • Μαϊντανός για τη γαρνιτούρα

Εκτέλεση

  1. Τοποθετούμε τα φιλετάκια σε ένα βαθύ τηγάνι και γεμίζουμε με κρύο νερό ώσπου να καλυφθούν.
  2. Προσθέτουμε 2 κουταλιές της σούπας Flora Soft με βούτυρο, αλάτι, πιπέρι, τον χυμό λεμονιού και τη φλούδα του.
  3. Ποσάρουμε για 3-8 λεπτά από τη στιγμή που θα αρχίσουν τα υλικά να βράζουν.
  4. Αποσύρουμε από τη φωτιά όταν το χρώμα του φιλέτου γίνει έντονο λευκό και μπορούμε να το τρυπήσουμε με πιρούνι.  
  5. Σε ένα άλλο τηγάνι ρίχνουμε τα λαχανικά, το υπόλοιπο Flora Soft με βούτυρο, τη ζάχαρη, αλάτι και πιπέρι και σκεπάζουμε με καπάκι έως ότου εξατμιστούν τα υγρά.
  6. Λίγο πριν αποσύρουμε τα λαχανικά από τη φωτιά, προσθέτουμε το εστραγκόν.
  7. Τοποθετούμε τα φιλετάκια σε πιάτο, γαρνίρουμε με μαϊντανό και σερβίρουμε με τα λαχανικά που έχουν καραμελώσει.
  • Tabs: θαλασσινά, ψάρι, ψάρια

 

ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑΣ ΥΛΙΚΩΝ TIMER ΣΥΝΤΑΓΩΝ

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ