Υλικά

  • 1500 γρ. σελινόριζα
  • 1 φλιτζ. τσαγιού κρέμα γάλακτος ή γάλα
  • 100 γρ. Flora με βούτυρο σε αλουμινόφυλλο λιωμένο
  • Μοσχοκάρυδο (προαιρετικά)
  • Αλάτι - πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Καθαρίζουμε τη σελινόριζα, την κόβουμε σε κομμάτια και τη βάζουμε σε κατσαρόλα με αρκετό αλατισμένο νερό. Την αφήνουμε να σιγοβράσει, μέχρι να μαλακώσει.
  2. Κατεβάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και στραγγίζουμε τη σελινόριζα. Μόλις κρυώσει λίγο, την περνάμε από τον μύλο των λαχανικών και την πολτοποιούμε. Τη βάζουμε σε βαθύ μπολ και την αναμιγνύουμε με το Flora με βούτυρο σε αλουμινόφυλλο λιωμένο, την κρέμα γάλακτος χλιαρή, το μοσχοκάρυδο και το αλατοπίπερο. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.




ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑΣ ΥΛΙΚΩΝ TIMER ΣΥΝΤΑΓΩΝ

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Σχετικές Συνταγές