Υλικά

  • 4 πέταλα από σολωμό
  • 200 γρ. κατίκι Δομοκού
  • 100 γρ. Flora Soft με βούτυρο
  • Χυμός και ξύσμα από 2 μοσχολέμονα
  • ½ ματσάκι ψιλοκομμένο σχοινόπρασο
  • Αλάτι-πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Μέσα σε ταψάκι καρυκεύουμε το φιλέτο σολωμού με αλατοπίπερο, το περιχύνουμε με τον χυμό των μοσχολέμονων και το αφήνουμε για 10 λεπτά να μαριναριστεί.
  2. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το Flora Soft με βούτυρο μαζί με το κατίκι Δομοκού, το ξύσμα των μοσχολέμονων και το σχοινόπρασο και δημιουργούμε μια κρέμα τυριού.
  3. Αλείφουμε την πάνω πλευρά του φιλέτου με το μίγμα της κρέμας τυριού και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 20-25 λεπτά. Προσέχουμε μη μας στεγνώσει το κρέας του σολομού.




ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑΣ ΥΛΙΚΩΝ TIMER ΣΥΝΤΑΓΩΝ

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Για να ανανεώσετε την ατμόσφαιρα στο σπίτι σας, βάλτε λίγο ελληνικό καφέ σκόνη σε ζεστό μάτι της κουζίνας. Το υπέροχο άρωμά του θα πλημμυρίσει τον χώρο και θα απομακρύνει τις δυσάρεστες μυρωδιές.

Σχετικές Συνταγές